KluboofkaFest no.2

18. 5. 2024
16:00
KluboofkaFest no.2
Metanol
Rock/metalový festival KLUBOOFKA FEST 2024 se po úspěšném prvním dílu v brněnském klubu MELODKA přesouvá v celé své parádě do baru Na Koupáku ve Vlašimi. V sobotu 18.5.2024 úderem 16. hodiny odstartuje celý festival první kapela.
Na festivalu vystoupí brněnská kapela Aldabra, která svým hard-rockem každého rozhodně zvedne ze židle. Jako druhá kapela měli dorazit 100na100 z dalekého Frýdku-Místku, z technických důvodů se však nebudou moci zúčastnit. Nahradí je nymburští Rasmane, se svojí charismatickou zpěvačkou. Jako třetí dorazí Metanol z Hradce Králové. Kluci o sobě říkají, že hrajou prostě a jednoduše metal! A jako poslední vystoupí na festivalu KLUBOOFKA FEST 2024 domácí metalová kapela Allmara. Allmara si pro svoje fanoušky připravila nekompromisní hudební zážitek a pořádnou show!
Vstupenky v předprodeji bude možné zakoupit přímo v baru Na Koupáku, v Květinářství na náměstí v Benešově a v Reha cafe (nové rehabilitační centrum Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov). V elektronické podobě také v síti SMS Ticket.

Areál baru Na Koupáku je částečně zastřešen, festival se proto bude konat za každého počasí.

Na místě bude zajištěno bohaté občerstvení.

Bezplatné parkoviště se nachází v těsné blízkosti areálu.

Hlavními partnery festivalu jsou Rádio Hey a Rádio Black Hornet.

Share:
© Metanol 2022