Masters of Rock

11. 7. 2024 - 11. 7. 2024
19:45
Masters of Rock
Metanol

DRUHÁ STAGE festivalu MASTERS OF ROCK 2024 odhaluje další potvrzené kapely!

Na DRUHÉM PÓDIU letošního jubilejního, 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH se postupně přidávají další a další zajímavé kapely. Program DRUHÉ STAGE tak bude opět velmi různorodý a pestrý!

LORETTA – metalové dračice z Brna slaví velkolepý návrat na pódia! Jejich melodický metal je vždy příjemným oživením programu a není divu, že comeback kapely v létě 2015 po více než 20 letech vzbudil mezi příznivci tvrdší muziky ohromný ohlas. Dámy mají za sebou několikanásobné vystoupení na největších českých rockových festivalech, zbrusu novou desku „Náš svět“ a veleúspěšné jarní turné s legendárními CITRON a METALINDOU „Síla Návratů“! LORETTA s novou show i v létě na „Masters“!

FORREST JUMP – crossoverová stálice českého metalu! Snadno rozpoznatelný zpěv a české texty doprovází chytlavé rockové skladby s údernou rytmikou. Na „Masters“ se těšte na další pořádnou pařbu s jejich aktuální, už šestou deskou „Vrtochy“.

PAVEL HANUS – kytarová bouře plná emocí. Pavel Hanus je významná postava české rockové a metalové scény. Je známý svým mistrovským ovládáním kytary a schopností vtisknout do každé skladby osobitý emocionální náboj. S bohatou kariérou za zády (spolupráce s legendárními Citron, Tanja, Bohemian Metal Rhapsody) rozjel Pavel, ve spolupráci s dalšími umělci, vlastní hudební projekt. Na kontě má tři desky a plánuje další alba a koncerty! Jedním z nich je právě jubilejní „Masters“!

METANOL – metalová parta z Hradce Králové. Mají vlastní styl a hrají hudbu, která je baví. Vše si skládají sami – hudbum, aranže, texty, ty samozřejmě v mateřském jazyce. Proč? Protože jsou to Češi, jsou na to hrdí a jejich texty dávají smysl všem domácím fanouškům. Tak letos si s nimi zazpíváte i na „Masters“!

Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce května, a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, můžete objednávat zde: https://www.mastersofrock.cz/cs/masters-of-rock-vstupenky

Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.

Share:
© Metanol 2022